Zangeres

Met een persoonlijk tintje en live muziek maak je een evenement onvergetelijk. Van bruiloft tot congres, van doop tot uitvaart of herdenking: we stellen een passend repertoire samen dat perfect past bij je wensen. Het inlevingsvermogen, interactie en de sprankeling waarmee ik de door jou gekozen muziek tot leven breng zorgt voor direct contact met de luisteraar,
dus ook met hun hart!

Huwelijken of doopsel

Jullie zijn op zoek naar een personal touch tijdens jullie huwelijk of doopsel. Geen knopje dat wordt ingedrukt, maar live muziek. De ceremonie is júllie moment: persoonlijk en helemaal passend bij jullie als stel of gezin. Zo hoort ook de muziek te zijn: liedjes met een voor jullie bijzondere betekenis. Daar help ik jullie graag bij. Het is bijzonder mooi iets te mogen toevoegen aan een voor jullie zo bijzondere dag.

Uitvaart of herdenking

Als nabestaanden is het verzorgen van een afscheidsviering het laatst tastbare wat je kunt doen. Live -muziek een prachtige toevoeging zijn om te herdenken of een bijzonder moment te creëren voor bepaalde emoties en troost. Bijvoorbeeld een gevoelig rustige ballad of een speciaal nummer waar een prachtige gebeurtenis in het verleden naar verwijst.

Wensen jullie verzoeknummers? Dan kijk ik graag naar mogelijkheden en denk ik graag met jullie mee over de muzikale invulling van de afscheidsdienst.

Congres

Vaak vraagt een inspirerend congres of symposium om een “ademhaal-moment". Met het gebruik van muziek is het mogelijk in te spelen op het thema van de dag en/of sprekers én een extra emotionele laag toevoegen aan je congres.

In de voorbereiding denk ik mee om de invulling, de vormgeving en vooral: de optimale sfeer creëren. Mijn doel een toegevoegde waarde zijn en samen met jullie een geslaagd evenement neerzetten, waar jouw gasten met een grote glimlach aan terugdenken.

Orkesten & Bands

Er is niets mooiers dan als soliste opgetild worden door de prachtige muziek van een orkest of band. Het is de sprankeling en interactie met het orkest of de band, waarmee we samen het uitgezocht repertoire tot leven brengen. Samen zorgen we voor een onvergetelijke muzikale aankleding van het concert met het juiste repertoire. Dit is natuurlijk altijd te combineren met de presentatie van een concert.

Singer/Songwriter

Emoties en gebeurtenissen omzetten in muziek, daar gaan mijn ogen van sprankelen. Uit eigen motivatie of in opdracht van. In het Engels, Nederlands of dialect. Het kan allemaal. Zo maakte ik in 2013 de cd "Nooit gedach" & in 2019 de CD "Door.." waarvan de gehele opbrengst naar Kankeronderzoekfonds Limburg is gegaan. Daarnaast bracht ik singles uit in samenwerking met o.a. Op geveul (Linda Zijlmans & Maud Wilms), Bigband Time-out, Ge Reinders & Rob Mennen.

Liedjes op maat schreef ik in opdracht van o.a. bruidsparen, jubilea, organisaties & bedrijven. Samen brainstormen we over het doel, de emotie, de sfeer en tekst. Ik maakte zelfs een bedrijfslied samen met een groep werknemers als teambuilding.
Alles is mogelijk!

'Je zoekt die sprankel, de positieve energie en de aandacht waarmee je jouw event, feest of bijeenkomst compleet maakt. Iemand die het overzicht houdt, de juiste vragen stelt en het publiek boeit, ontroert, laat lachen en vermaakt.... Nou, mijn ogen gaan van deze beschrijving sprankelen hoor. Druk op het knopje kennismaken en let the magic happen! '

Op het podium bij

Dy-andere vrouw met Kyara & Josje

Een avond met een lach en een traan, alles recht uit het hart. ❤️ Josje Smeets (gelukspsycholoog) & Kyara Slenter (leven na een longtransplantatie) Onvergetelijk!

Meest gewaardeerde voorstelling 2023 PLT

𝗢𝗣 𝗡𝗨𝗠𝗠𝗘𝗥 𝟭 𝗺𝗲𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝟵,𝟴! Les Miserables, Waylon, Philzuyd, het zwanenmeer ze kwamen voorbij.. en op 1: 𝑫𝒚-𝒂𝒏𝒅𝒆𝒓𝒆 𝑽𝒓𝒐𝒖𝒘 met Margo de Kock & Janine Dijkmeijer. Waanzinnig toch?

In jouw brievenbus!

Een prachtig artikel over @dy.andere Vrouw in het theater geschreven door @ronaldcolee. Te zien in de @delimburger! ✨

Dy-andere kant van de trouwbranche

Aan de hand van spontane interviews & met zorg gekozen liedjes werden ervaringen gedeeld, verbindingen gemaakt, problemen gedeeld & zelfs opgelost.

25ste nieuwjaarsconcert Harmonie Reuver

Ontroerende en hilarische gesprekken met muziekvriend & dirigent Geert Schrijvers. Waanzinnige solisten Moniek, Esther, Joppe & Elise die samen met de toffe harmonie het publiek omver bliezen!

Sprankelende auge!

SJPRANKELENDE AUGE! • Zie je ze? Ja lieve mensen! We zijn weer samen in de pen gekropen. Liedjes schrijven met Gé Reinders is steeds weer een cadeautje. Zijn enthousiasme, heerlijke muzikale ideeën & het toveren met tekst.. Genieten! Synergie! Dankjewel Gé, ‘t wurd te gek!

Concoursen

Inmiddels mag ik ze een vaste opdrachtgever noemen en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Bij al hun evenement draait het namelijk om muziek en muzikanten! Van jong tot oud, zowel amateur als professionals. Deze mensen op de bühne in de spotlights zetten, dat is mijn taak en I love it!

Roerdelta concert

Roerkade • Prachtige muziek van @heritagesinfonietta • fantastische solisten • een ongelooflijke magische sfeer • bootjes • heel veel lieve mensen: alle ingrediënten voor een onbeschrijflijke avond. Maar als je de beelden bekijkt snap je precies wat ik bedoel.. dankbaar dat ik de presentatie mocht verzorgen . Ik geniet nog even na.. ✨❤️

Topvrouw Limburg

Samen met Rob Mennen mocht ik de lievelingsliedjes van en voor de genomineerde topvrouwen zingen. Zeer gewaardeerde collega Vivian Lataster presenteerde de avond met veel liefde en introduceerde de liedjes vol passie!

Woonpunt

DE WIJK IN ✨• @woonpuntlimburg bewandeld sinds twee weken een nieuwe koers. De aftrap mocht ik als dagvoorzitter leiden. • Na een verhelderend interview met de directeur, gingen we samen met al het personeel de wijken in voor activiteiten met de bewoners. Na een middag hard werken leidde ik een mooie wrap-up waar werknemers hun ervaringen vertelden, de mooiste uitspraken werden gedeeld en iedereen zijn wensen voor de toekomst uitsprak. We sloten af met een lied waar luidkeels werd gezongen: “iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen”

KVL – L1 live uitzending

Tientallen kids die het lef hadden om lekker te zingen & dansen tijdens KVL-Limburg. Dit voor een zaal vol mensen en live tv van L1! Zo enorm knap. En dat met heel veel respect voor elkaar! ❤️ Daar kunnen grote mensen veel van leren.

Book launch

BOOK LAUNCH • Elise Crutzen presenteerde haar eerste boek “On my way home”. Elise wilde haar familie, vrienden en (ex)collega’s een kijkje geven in het proces van het maken van haar boek. Een krachtig maar ook kwetsbaar verhaal over het volgen en zoeken van haar eigen weg! Tijdens ons gesprek ontstond er bij Elise een prachtige, stralende lach die nóg groter werd toen ze haar gedichten voordroeg. De lieve mensen letterlijk en figuurlijk om haar heen: muisstil. Na haar voordracht mocht ik mijn @dyandere sprankel aan de avond toevoegen door een lied voor Elise te zingen dat haar door het schrijfproces hielp. Maar daarover later meer.

Jaarboek presentatie: Licht op Maastricht

De 68ste editie van Jaarboek Maastricht is officieel gelanceerd onder de nieuwe naam “Licht op Maastricht”.

Premiere

PREMIÈRE ✨• Vorige week ging de documentaire 'Uit eigen beweging...' gemaakt door filmmaker Mark Stevens in première tijdens een bijeenkomst voor het hele amateur-kunsten veld van Maastricht. Een met “cultuurmakers” gevulde Lumière genoot, werd geïnspireerd en maakte verbinding met elkaar. Waardevol om hier als dagvoorzitter aan bij te dragen. Dankjewel Gemeente Maastricht & CultuurmakersMaastricht voor jullie vertrouwen!

Netwerkdag amateurkunsten Maastricht

Interactief met veel input uit de zaal: ervaringen uitwisselen (zowel positief als negatief), ideeën delen én direct met elkaar oppakken, elkaar hulp bieden & informatie verstrekking door culturele instellingen.