Over Dyanne


Je zoekt die sprankel, de positieve energie en de aandacht waarmee je jouw event, feest of bijeenkomst compleet maakt. Iemand die het overzicht houdt, de juiste vragen stelt en het publiek boeit, ontroert, laat lachen en vermaakt. Zoek niet verder, want hier ben ik!

QUOTE: “Ik vind het heerlijk om de mooiste verhalen los te maken bij mijn gasten!”

Verhalen zijn zo mooi, ze vertellen je ontzettend veel over de ander. Het ene verhaal zit vol humor, in het andere zit een mooie levensles verborgen. Ik geniet er enorm van om die verhalen naar boven te halen. In combinatie met muziek creëer je zo een bijzondere, persoonlijke sfeer.

Ik geloof echt dat dit voor bijvoorbeeld zakelijke evenementen het verschil kan maken. Je kunt zeggen: “Dames en heren, hier is zangeres Dyanne Sleijpen!” Of je zegt: “Met een twinkel in haar ogen en een sprankel in haar stem betovert ze iedere zaal. Vandaag leren jullie minimaal één ding over onze directeur, dat jullie nog niet wisten. Hier is Dyanne Sleijpen!”

Over Dyanne

Zingen doe ik al jaren en sinds 2010 professioneel. Soms moet ik mezelf knijpen: dit is echt mijn droom! In de loop der tijd ben ik ook gaan presenteren en zo combineer ik die geliefde verhalen met muziek. Als je het mij vraagt een gouden combinatie. Ik breng mijn eigen dochter en de generaties na ons ook graag de liefde voor muziek bij. Daarom werk ik als muziekdocent op het Sophianum in Gulpen. 

In het mooie Bemelen, vlak bij Maastricht schrijf ik mijn liedjes, duik ik iedere keer vol nieuwsgierigheid in de voorbereiding van nieuwe events. Van congres tot bruiloft, van herdenking tot een verjaardag: iedere keer is het een feestje om de verhalen van de ander te ontdekken, te horen en er mijn muzikale sprankel aan te geven!

Laten we kennismaken!

Denk je nu: daar wil ik meer van weten? Stuur me dan een berichtje, dan kletsen we verder over je wensen en de mogelijkheden!

Laten wij kennis maken!

Denk je nu: daar wil ik meer van weten?
Stuur me dan een berichtje, dan kletsen we verder over je wensen en de mogelijkheden!

Copyright © 2024 · Dyanne Sleijpen