Over

Dyanne

Zingen doe ik al jaren en sinds 2010 professioneel. In de loop der tijd heb ik ook mijn passie voor presentatie ontdekt. Soms moet ik mezelf knijpen: dit is echt mijn droom! 

Opzoek naar de sprankel

De sprankel, positieve energie en de aandacht waarmee je jouw event, feest of bijeenkomst compleet maakt. Iemand die het overzicht houdt, de juiste vragen stelt en het publiek boeit, ontroert, laat lachen en vermaakt. Daar streef ik naar.

Verhalen

Verhalen zijn zo mooi, ze vertellen je ontzettend veel over de ander. Het ene verhaal zit vol humor, in het andere zit een mooie levensles verborgen. Ik geniet er enorm van om die verhalen naar boven te halen. In combinatie met muziek creëer je zo een bijzondere, persoonlijke sfeer.

Persoonlijke sfeer

Ik geloof echt dat dit voor bijvoorbeeld zakelijke evenementen het verschil kan maken. Je kunt zeggen: "Dames en heren, hier is Janine Janssen!". Of je zegt: "Met een twinkel in haar ogen en een sprankel in haar stem betovert ze iedere zaal. Vandaag leren jullie minimaal een ding over onze directeur, dat jullie nog niet wisten. Hier is Janine Janssen."

'Ik vind het heerlijk om de mooiste verhalen los te maken bij mijn gasten!'

Over Dyanne

Zingen doe ik al jaren en sinds 2010 professioneel. Soms moet ik mezelf knijpen: dit is echt mijn droom! In de loop der tijd ben ik ook gaan presenteren en zo combineer ik die geliefde verhalen met muziek. Als je het mij vraagt een gouden combinatie.

Vanuit het mooie Bemelen

In het mooie Bemelen, vlak bij Maastricht duik ik iedere keer vol nieuwsgierigheid in de voorbereiding van nieuwe events en schrijf ik liedjes. Van congres tot bruiloft, van herdenking tot een verjaardag: iedere keer is het een feestje om de verhalen van de ander te ontdekken, te horen en er mijn muzikale sprankel aan te geven!

Op het podium bij

Book launch

BOOK LAUNCH • Elise Crutzen presenteerde haar eerste boek “On my way home”. Elise wilde haar familie, vrienden en (ex)collega’s een kijkje geven in het proces van het maken van haar boek. Een krachtig maar ook kwetsbaar verhaal over het volgen en zoeken van haar eigen weg! Tijdens ons gesprek ontstond er bij Elise een prachtige, stralende lach die nóg groter werd toen ze haar gedichten voordroeg. De lieve mensen letterlijk en figuurlijk om haar heen: muisstil. Na haar voordracht mocht ik mijn @dyandere sprankel aan de avond toevoegen door een lied voor Elise te zingen dat haar door het schrijfproces hielp. Maar daarover later meer.

Topvrouw Limburg

Samen met Rob Mennen mocht ik de lievelingsliedjes van en voor de genomineerde topvrouwen zingen. Zeer gewaardeerde collega Vivian Lataster presenteerde de avond met veel liefde en introduceerde de liedjes vol passie!

Meest gewaardeerde voorstelling 2023 PLT

𝗢𝗣 𝗡𝗨𝗠𝗠𝗘𝗥 𝟭 𝗺𝗲𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝟵,𝟴! Les Miserables, Waylon, Philzuyd, het zwanenmeer ze kwamen voorbij.. en op 1: 𝑫𝒚-𝒂𝒏𝒅𝒆𝒓𝒆 𝑽𝒓𝒐𝒖𝒘 met Margo de Kock & Janine Dijkmeijer. Waanzinnig toch?

Netwerkdag amateurkunsten Maastricht

Interactief met veel input uit de zaal: ervaringen uitwisselen (zowel positief als negatief), ideeën delen én direct met elkaar oppakken, elkaar hulp bieden & informatie verstrekking door culturele instellingen.

Roerdelta concert

Roerkade • Prachtige muziek van @heritagesinfonietta • fantastische solisten • een ongelooflijke magische sfeer • bootjes • heel veel lieve mensen: alle ingrediënten voor een onbeschrijflijke avond. Maar als je de beelden bekijkt snap je precies wat ik bedoel.. dankbaar dat ik de presentatie mocht verzorgen . Ik geniet nog even na.. ✨❤️

25ste nieuwjaarsconcert Harmonie Reuver

Ontroerende en hilarische gesprekken met muziekvriend & dirigent Geert Schrijvers. Waanzinnige solisten Moniek, Esther, Joppe & Elise die samen met de toffe harmonie het publiek omver bliezen!

Concoursen

Inmiddels mag ik ze een vaste opdrachtgever noemen en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Bij al hun evenement draait het namelijk om muziek en muzikanten! Van jong tot oud, zowel amateur als professionals. Deze mensen op de bühne in de spotlights zetten, dat is mijn taak en I love it!

Dy-andere kant van de trouwbranche

Aan de hand van spontane interviews & met zorg gekozen liedjes werden ervaringen gedeeld, verbindingen gemaakt, problemen gedeeld & zelfs opgelost.

Premiere

PREMIÈRE ✨• Vorige week ging de documentaire 'Uit eigen beweging...' gemaakt door filmmaker Mark Stevens in première tijdens een bijeenkomst voor het hele amateur-kunsten veld van Maastricht. Een met “cultuurmakers” gevulde Lumière genoot, werd geïnspireerd en maakte verbinding met elkaar. Waardevol om hier als dagvoorzitter aan bij te dragen. Dankjewel Gemeente Maastricht & CultuurmakersMaastricht voor jullie vertrouwen!

Jaarboek presentatie: Licht op Maastricht

De 68ste editie van Jaarboek Maastricht is officieel gelanceerd onder de nieuwe naam “Licht op Maastricht”.

KVL – L1 live uitzending

Tientallen kids die het lef hadden om lekker te zingen & dansen tijdens KVL-Limburg. Dit voor een zaal vol mensen en live tv van L1! Zo enorm knap. En dat met heel veel respect voor elkaar! ❤️ Daar kunnen grote mensen veel van leren.

In jouw brievenbus!

Een prachtig artikel over @dy.andere Vrouw in het theater geschreven door @ronaldcolee. Te zien in de @delimburger! ✨

Woonpunt

DE WIJK IN ✨• @woonpuntlimburg bewandeld sinds twee weken een nieuwe koers. De aftrap mocht ik als dagvoorzitter leiden. • Na een verhelderend interview met de directeur, gingen we samen met al het personeel de wijken in voor activiteiten met de bewoners. Na een middag hard werken leidde ik een mooie wrap-up waar werknemers hun ervaringen vertelden, de mooiste uitspraken werden gedeeld en iedereen zijn wensen voor de toekomst uitsprak. We sloten af met een lied waar luidkeels werd gezongen: “iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen”

Sprankelende auge!

SJPRANKELENDE AUGE! • Zie je ze? Ja lieve mensen! We zijn weer samen in de pen gekropen. Liedjes schrijven met Gé Reinders is steeds weer een cadeautje. Zijn enthousiasme, heerlijke muzikale ideeën & het toveren met tekst.. Genieten! Synergie! Dankjewel Gé, ‘t wurd te gek!

Dy-andere vrouw met Kyara & Josje

Een avond met een lach en een traan, alles recht uit het hart. ❤️ Josje Smeets (gelukspsycholoog) & Kyara Slenter (leven na een longtransplantatie) Onvergetelijk!