Presentatrice

Puur, inhoudelijk, enthousiast en met een twinkel in mijn ogen. Met een sprankje humor of juist heel ingetogen presenteer ik jouw evenement. Ik duik tijdens de voorbereiding mee in je plannen, zodat ik precies de juiste snaar kan raken!

Jouw evenement in goede handen

Of je nu een strak tijdschema, compleet script of juist alle ruimte voor improvisatie hebt tijdens je event: ik pas me aan elke situatie aan. Dankzij een uitgebreide voorbereiding leef ik me in het gezelschap in en zorg dat alles op rolletjes loopt. Inmiddels heb ik ruime ervaring met presentatie voor uiteenlopende events, met zowel kinderen als volwassenen als deelnemers en publiek.

Presentatrice en dagvoorzitter

Geef je event, workshop, informatieavond of bedrijfsfeest een professionele touch met mij als presentatrice of dagvoorzitter. Zo heb jij alle tijd voor de organisatie en natuurlijk voor je gasten! In de voorbereiding denk ik mee over de sprekers, de vormgeving en vooral: de optimale sfeer creëren. Mijn doel is een geslaagd evenement neerzetten, waar jouw gasten met een grote glimlach aan terugdenken.

Altijd op zoek naar inspirerende verhalen

Naast opdrachten voor opdrachtgevers sta ik sinds 2021 drie keer per jaar in het theater met mijn show "Dy-andere", waarin ik inspirerende mensen interview aan de hand van hun favoriete liedjes. Meer informatie over dit concept vindt u als u klikt op de volgende knop.

'Ik vind het heerlijk om de mooiste verhalen los te maken bij mijn gasten!'

Op het podium bij

Sprankelende auge!

SJPRANKELENDE AUGE! • Zie je ze? Ja lieve mensen! We zijn weer samen in de pen gekropen. Liedjes schrijven met Gé Reinders is steeds weer een cadeautje. Zijn enthousiasme, heerlijke muzikale ideeën & het toveren met tekst.. Genieten! Synergie! Dankjewel Gé, ‘t wurd te gek!

Meest gewaardeerde voorstelling 2023 PLT

𝗢𝗣 𝗡𝗨𝗠𝗠𝗘𝗥 𝟭 𝗺𝗲𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝟵,𝟴! Les Miserables, Waylon, Philzuyd, het zwanenmeer ze kwamen voorbij.. en op 1: 𝑫𝒚-𝒂𝒏𝒅𝒆𝒓𝒆 𝑽𝒓𝒐𝒖𝒘 met Margo de Kock & Janine Dijkmeijer. Waanzinnig toch?

Dy-andere vrouw met Kyara & Josje

Een avond met een lach en een traan, alles recht uit het hart. ❤️ Josje Smeets (gelukspsycholoog) & Kyara Slenter (leven na een longtransplantatie) Onvergetelijk!

Dy-andere kant van de trouwbranche

Aan de hand van spontane interviews & met zorg gekozen liedjes werden ervaringen gedeeld, verbindingen gemaakt, problemen gedeeld & zelfs opgelost.

Premiere

PREMIÈRE ✨• Vorige week ging de documentaire 'Uit eigen beweging...' gemaakt door filmmaker Mark Stevens in première tijdens een bijeenkomst voor het hele amateur-kunsten veld van Maastricht. Een met “cultuurmakers” gevulde Lumière genoot, werd geïnspireerd en maakte verbinding met elkaar. Waardevol om hier als dagvoorzitter aan bij te dragen. Dankjewel Gemeente Maastricht & CultuurmakersMaastricht voor jullie vertrouwen!

Woonpunt

DE WIJK IN ✨• @woonpuntlimburg bewandeld sinds twee weken een nieuwe koers. De aftrap mocht ik als dagvoorzitter leiden. • Na een verhelderend interview met de directeur, gingen we samen met al het personeel de wijken in voor activiteiten met de bewoners. Na een middag hard werken leidde ik een mooie wrap-up waar werknemers hun ervaringen vertelden, de mooiste uitspraken werden gedeeld en iedereen zijn wensen voor de toekomst uitsprak. We sloten af met een lied waar luidkeels werd gezongen: “iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen”

25ste nieuwjaarsconcert Harmonie Reuver

Ontroerende en hilarische gesprekken met muziekvriend & dirigent Geert Schrijvers. Waanzinnige solisten Moniek, Esther, Joppe & Elise die samen met de toffe harmonie het publiek omver bliezen!

Roerdelta concert

Roerkade • Prachtige muziek van @heritagesinfonietta • fantastische solisten • een ongelooflijke magische sfeer • bootjes • heel veel lieve mensen: alle ingrediënten voor een onbeschrijflijke avond. Maar als je de beelden bekijkt snap je precies wat ik bedoel.. dankbaar dat ik de presentatie mocht verzorgen . Ik geniet nog even na.. ✨❤️

Book launch

BOOK LAUNCH • Elise Crutzen presenteerde haar eerste boek “On my way home”. Elise wilde haar familie, vrienden en (ex)collega’s een kijkje geven in het proces van het maken van haar boek. Een krachtig maar ook kwetsbaar verhaal over het volgen en zoeken van haar eigen weg! Tijdens ons gesprek ontstond er bij Elise een prachtige, stralende lach die nóg groter werd toen ze haar gedichten voordroeg. De lieve mensen letterlijk en figuurlijk om haar heen: muisstil. Na haar voordracht mocht ik mijn @dyandere sprankel aan de avond toevoegen door een lied voor Elise te zingen dat haar door het schrijfproces hielp. Maar daarover later meer.

KVL – L1 live uitzending

Tientallen kids die het lef hadden om lekker te zingen & dansen tijdens KVL-Limburg. Dit voor een zaal vol mensen en live tv van L1! Zo enorm knap. En dat met heel veel respect voor elkaar! ❤️ Daar kunnen grote mensen veel van leren.

In jouw brievenbus!

Een prachtig artikel over @dy.andere Vrouw in het theater geschreven door @ronaldcolee. Te zien in de @delimburger! ✨

Topvrouw Limburg

Samen met Rob Mennen mocht ik de lievelingsliedjes van en voor de genomineerde topvrouwen zingen. Zeer gewaardeerde collega Vivian Lataster presenteerde de avond met veel liefde en introduceerde de liedjes vol passie!

Jaarboek presentatie: Licht op Maastricht

De 68ste editie van Jaarboek Maastricht is officieel gelanceerd onder de nieuwe naam “Licht op Maastricht”.

Netwerkdag amateurkunsten Maastricht

Interactief met veel input uit de zaal: ervaringen uitwisselen (zowel positief als negatief), ideeën delen én direct met elkaar oppakken, elkaar hulp bieden & informatie verstrekking door culturele instellingen.

Concoursen

Inmiddels mag ik ze een vaste opdrachtgever noemen en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Bij al hun evenement draait het namelijk om muziek en muzikanten! Van jong tot oud, zowel amateur als professionals. Deze mensen op de bühne in de spotlights zetten, dat is mijn taak en I love it!