Dy-Andere

We zitten allemaal vol verhalen: ontroerend, grappig, lief, heftig en soms ook een beetje gênant. Wat ze gemeen hebben, is dat die verhalen je vormen als mens. Met Dy-andere ga ik op zoek naar die verhalen. Dat doe ik aan de hand van lievelingsliedjes, waardoor de verhalen vanzelf loskomen. Zo krijgt de ander het licht dat hij of zij verdient!

Dy-andere: voor elke gelegenheid

Van het afscheid van een directeur tot een teamevent, congres en symposium, van bruiloft tot bijzondere verjaardag: Dy-andere is er voor elke gelegenheid. Op een warme en persoonlijke manier ontdekken we de verhalen die anders misschien wel verborgen zouden blijven. En dat is zonde natuurlijk! Want laten we eerlijk zijn: we zijn allemaal dol op de verhalen van een ander. Ontdekken wat iemand drijft, heeft gevormd en waar de lessen te leren zijn.

Dy-andere: uniek concept voor je bedrijf

Tijdens een congres of symposium wil je graag een programma aanbieden dat de deelnemers vol energie en aandacht volgen. Ook dan is Dy-andere een perfecte oplossing. Aan de hand van muziek en vragen creëren we samen een mooi portret. Dit is ook goed te combineren met mijn rol als presentatrice of dagvoorzitter!

Zet Dy-andere in het zonnetje

In mijn theatervoorstelling Dy-andere vrouw nodig ik 3 keer per jaar inspirerende vrouwen uit op het podium van Parkstad Limburg Theaters in Heerlen. Aan de hand van hun lievelingsliedjes en interviews schetsen we het verhaal van hun leven. Welke lessen hebben ze geleerd? Waarin zit voor hen het grootste geluk? Welke bergen hebben ze beklommen om te komen waar ze nu staan? Al gauw realiseerde ik me: hier kan ik zo veel meer mensen mee in het zonnetje zetten! En zo ontstond Dy-andere voor bedrijven en bijzondere gelegenheden.

Impressie

Bekijk hieronder verschillende foto’s van Dy-andere.

Meer weten?

Dy-andere collega, Dy-andere vrouw, Dy-andere teamleden…Dy-andere is er voor iedereen! Wil je graag iemand verrassen en bruis je van de ideeën? Laten we dan gauw verder kletsen!

Laten wij kennis maken!

Denk je nu: daar wil ik meer van weten?
Stuur me dan een berichtje, dan kletsen we verder over je wensen en de mogelijkheden!

Copyright © 2024 · Dyanne Sleijpen