photostique-Dyanna-03147
Zangeres

Dyanne Sleijpen

Je bent op zoek naar een personal touch tijdens je evenement. De muzikale invulling hiervan moet passen bij het thema en je boodschap. Geen knopje dat wordt ingedrukt, maar live muziek met door jou uitgekozen repertoire.

Door een veelzijdig repertoire kan ik uiteenlopende activiteiten
met veel plezier en enthousiasme verzorgen.
Klik HIER om een indruk te krijgen van mijn repertoire.
Muzikale uitdagingen zijn geen enkel probleem.

 

Tijdens welke speciale gelegenheden kan ik iets voor jou betekenen?

• Huwelijksceremonie
• Doopceremonie
• Uitvaart of herdenking
• Soliste tijdens een concert
• Achtergrondmuziek tijdens receptie of diner
• Passende muziek bij een thema middag e.d.
• Voice-over
• Muziek op maat: uw wens is onze opdracht

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Klik dan HIER en neem gerust contact op voor meer informatie.

Referenties

2019
Nieuwjaarsconcert Fanfare Wijnandsrade – Afscheid directeur Meander – Carnavalsconcert Fanfare Maasbracht – Theatertour “Altijd zal ik van je houden” Maurice Hermans – diverse huwelijksceremonies – Federatie concert Drumband Noorbeek – Kingsday Maastricht – Jubileum Jan Jansen – Theatershow “Kleinkunst met een zachte K met Rob Mennen en Math Dirks” – Bevrijdingsconcert fanfare Spaubeek – Jubileumconcert fanfare Limbricht

Nathalie Vaessen – Huwelijksceremonie 2019

“Nogmaals ontzettend bedankt voor het nog mooier maken van onze dag! Wij vonden het een eer dat jij er bij was. Ik blijf erbij. Nooit had ik gedacht dat ik ooit zou trouwen, maar de stiekeme wens bleef: ik wilde jou erbij ALS het ooit zo ver zou komen. En die wens is uitgekomen. Wat hebben wij genoten van jou en je prachtige stem, je warme en mooie persoonlijkheid. Het was een eer dat je erbij was! Ook van onze gasten hebben wij alleen maar positieve reacties gekregen over jou. Complimenten!  Je bent een topper, dankjewel!!!!”

Fred Haan – Kerstconcert 2019

“Dyanne heeft samen met Fanfare Abdissenbosch het kerstgala verzorgd. Zeer warme, attente, spontane en professionele zangeres, waarmee ik van een bijzondere samenwerking heb genoten Dit is de manier waarop het moet. Veel bezoekers waren ontroerd van haar eigen teksten. Ook de kerstnummers samen met de fanfare waren van een hoog gehalte. Ik als een van de organisatoren van dit kerstgala kan niets anders dan lof over haar spreken. Voor iedereen een echte aanrader.”

Impressie

Video’s

Impressie

Foto’s