photostique-dyanne-03143
Presentatrice

Dyanne Sleijpen

Puur, inhoudelijk, enthousiast en met een twinkel in mijn ogen. Met een sprankje humor of juist heel ingetogen breng ik je boodschap over tijdens jouw evenement.

Aan de hand van een strak tijdschema, script of pure improvisatie?
Volwassenen of kinderen? Geen enkel probleem.

Door een gedegen voorbereiding pas ik mij aan elke situatie eenvoudig aan.
Ik denk mee over de sprekers, de vormgeving en vooral het creëren van de optimale sfeer.
Waarbij mijn belangrijkste doel is dat jij en je gasten
met een glimlach terugkijken op jouw evenement.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Klik dan HIER en neem gerust contact op voor meer informatie.

Referenties

2019

Carnavalsconcert Fanfare Maasbracht – Kinger Vastelaovend Leedjesfestival Live L1 – Boekpresentatie Joyce Spijker – Finale Jonge Solisten (LBM) – Kingsdag Maastricht –  ToFF business lounge – ToFF moederdag ontbijt – Jubileum Luijten Groentechniek – BruisXhetparcours – Rabo Xperience Rabobank Zuid-Limburg Oost – Promotie video’s Parkstad Limburg Theaters – Magisch Maastricht

Lars Pacbier – FB4

“Naar volle tevredenheid werk in verschillende projecten samen met Dyanne. Wat opvalt is dat ze altijd zeer professioneel is voorbereid en al veel ervaring heeft in verschillende branches als dagvoorzitter. En juist die combi is goud waard!” 

Het parcours Maastricht – Opening culturele seizoen Maastricht 

” Sinds 2016 presenteert Dyanne vol enthousiasme, passie en professioneel Het Parcours in ’t Bassin. Na een prettig kennismakingsgesprek met betrekking tot Het Parcours wist ik het zeker: Dyanne Sleijpen past perfect als presentatrice binnen het concept van dit grote publieke evenement en ze maakte dit dan ook meer dan waar! Vanaf de eerste seconden ontstond er een klik tussen het publiek en Dyanne. Zelfs met André Rieu die ook aanwezig was bij de soundcheck van het nieuwe Maastrichts Salon Orkest. Dyanne gaat altijd voor kwaliteit en het hoogst haalbare.
Bedankt voor de fijne samenwerking en hoop dit in de toekomst te mogen voortzetten.” 

Impressie

Video’s

Impressie

Foto’s