27 & 28 juni CD Presentaties “Door..!”

Hallo lieve mensen,

Zoals jullie misschien al hebben gezien/gehoord.. Er komt een nieuwe CD “Door..! ” Waarvan de gehele winst wordt afgedragen aan Kanker Onderzoeksfonds Limburg.

Dat moet natuurlijk gevierd worden: Deze keer niet met 1, maar 2 CD presentaties:
x 27 juni 20:30: Een exclusieve avond: we genieten van speciale gasten, heerlijk eten & drinken, een veiling met te gekke items voor Kanker Onderzoeksfonds Limburg & na afloop genieten we na met DJ Tuur. Na afloop ontvang je natuurlijk ook de nieuwe CD. Voor deze avond moet je een kaartje kopen (90 euro) https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/7FC935594B3C/1
x 28 juni 20:30: een gezellige open avond (gratis) , net zoals 4 jaar geleden.

Beide avonden vinden plaats in de Tapijn Kazerne in Maastricht. Een unieke locatie die over 2 jaar helaas wordt afgebroken.

Ik zou het echt te gek vinden als ik jullie tijdens een van deze 2 avonden mag verwelkomen!

Liefs Dyanne

UITNODIGING

“Dyanne Sleijpen presenteert haar nieuwe CD “Door..!. Gehele winst voor Kankeronderzoeksfonds Limburg. ”

“Een permanente glimlach. Zonnig weer. Liefde voor jezelf of voor een ander. Vreugde. Een fijne blik van een onbekende in de trein. Lachen om een goeie grap. Genieten van een knuffel.
Positiviteit is overal, maar niet vanzelfsprekend. Soms moet je op zoek. Bijvoorbeeld als er zaken gebeuren die je niet zelf in de hand hebt en je verdriet doen. Probeer dan maar eens optimistisch te blijven. Dat is een kunst. ”

Dyanne Sleijpen: Singer/songwriter & ambassadrice van het Kankeronderzoeksfonds Limburg laat zich inspireren door de mensen in haar directe omgeving die juist op zulke momenten blijven lachen. Mensen die reden hebben om treurig te zijn maar zich niet uit het veld laten slaan en vol goede moed vooruit blijven kijken. Met name haar betrokkenheid binnen het fonds heeft als voornaamste voedingsbodem voor haar nieuwe album ‘Door,’ gefungeerd. Dit heeft Dyanne doen besluiten de gehele winst af te dragen aan Kankeronderzoeksfonds Limburg.

Een reeks nieuwe liedjes met tal van samenwerkingen die de luisteraar moet opvrolijken in donkere tijden en een frisse wind blaast voor diegene die dat nodig heeft.

De CD wordt tijdens een exclusieve VIP-avond op dinsdag 27 juni & 28 juni tijdens een open avond gepresenteerd. U bent van harte uitgenodigd!

PosterDyanne06-2017

Leave a Comment